Sophia Loren és Vangelis egy szívhez szóló Barilla-reklámhoz csatlakoztak

Sophia Loren pusztán jóérzésből adta hangját a Barilla tészta legújabb reklámjához, ami nem is igazán reklám, inkább egy nagyon olasz mini videó. A tésztagyár az ország hihetetlen szépségét és az emberek, dolgozók kitartását helyezi fókuszba. A narráció az élő legendának számító dívától, az érzelmes zene Vangelistől érkezik. 

Nem a vásárlásösztönzésről szól, amiről mindenbizonnyal nem is kell, tekintve, hogy az egyébként is hihetetlenül sok pastát fogyasztó ország karanténmenüje bizonyára még több tésztából áll, mint bárhol a világban.

Inkább egy vallomás, egy köszönet, egy jelentés Itália keserves harcáról, és a valamikori szebb és reménytelibb időkről. Loren hangja megnyugtató és kellemes, Vangelis zenéje pedig, ahogy mindig, drámaian érzelmes.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Getty Images)

barilla tészta | tészta | sophia loren | koronajárvány | itália

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom