Close
Sophia Loren és Vangelis egy szívhez szóló Barilla-reklámhoz csatlakoztak

Sophia Loren és Vangelis egy szívhez szóló Barilla-reklámhoz csatlakoztak

Sophia Loren pusztán jóérzésből adta hangját a Barilla tészta legújabb reklámjához, ami nem is igazán reklám, inkább egy nagyon olasz mini videó. A tésztagyár az ország hihetetlen szépségét és az emberek, dolgozók kitartását helyezi fókuszba. A narráció az élő legendának számító dívától, az érzelmes zene Vangelistől érkezik. 

Nem a vásárlásösztönzésről szól, amiről mindenbizonnyal nem is kell, tekintve, hogy az egyébként is hihetetlenül sok pastát fogyasztó ország karanténmenüje bizonyára még több tésztából áll, mint bárhol a világban.

Inkább egy vallomás, egy köszönet, egy jelentés Itália keserves harcáról, és a valamikori szebb és reménytelibb időkről. Loren hangja megnyugtató és kellemes, Vangelis zenéje pedig, ahogy mindig, drámaian érzelmes.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Getty Images)

tészta | barilla tészta | sophia loren | itália | reklám

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram