Close
Szinte teljesen leáll a RyanAir

Szinte teljesen leáll a RyanAir

Felfüggeszti járatainak jelentős részét március 24-től a Ryanair-csoport. A légitársaság várakozásai szerint járataik áprilisban és májusban sem indulnak el, tekintve, hogy a kínai tapasztalatok alapján a koronavírus-járvány terjedését három hónapos időtávon sikerül csak megfékezni.

A Ryanair felajánlotta segítségét a kormányoknak a külföldön rekedt állampolgárok hazaszállításához, valamint egészségügyi felszerelések, gyógyszerek, szükség esetén élelem szállításához – írja Michael O’Leary vezérigazgató a cég honlapján megjelent üzenetében – adta hírül az Airportal.hu.

A légitársaság döntését a járvány terjedésével, az országok által bevezetett beutazási és a szabad mozgást korlátozó intézkedésekkel indokolja.

A törölt járatokra repülőjeggyel rendelkező utasokat a légitársaság a következő egy-két hétben e-mailben keresi meg, amelyben tájékoztatja őket a választható lehetőségekről. A Ryanair arra kéri utasait, hogy csak a legszükségesebb esetben próbáljanak telefonon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, mert most a külföldön rekedt utasok hazajuttatása a legfontosabb feladat.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

Ryanair | légitársaság | szünet

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram