Close
Szinte teljesen leáll a RyanAir

Szinte teljesen leáll a RyanAir

Felfüggeszti járatainak jelentős részét március 24-től a Ryanair-csoport. A légitársaság várakozásai szerint járataik áprilisban és májusban sem indulnak el, tekintve, hogy a kínai tapasztalatok alapján a koronavírus-járvány terjedését három hónapos időtávon sikerül csak megfékezni.

A Ryanair felajánlotta segítségét a kormányoknak a külföldön rekedt állampolgárok hazaszállításához, valamint egészségügyi felszerelések, gyógyszerek, szükség esetén élelem szállításához – írja Michael O’Leary vezérigazgató a cég honlapján megjelent üzenetében – adta hírül az Airportal.hu.

A légitársaság döntését a járvány terjedésével, az országok által bevezetett beutazási és a szabad mozgást korlátozó intézkedésekkel indokolja.

A törölt járatokra repülőjeggyel rendelkező utasokat a légitársaság a következő egy-két hétben e-mailben keresi meg, amelyben tájékoztatja őket a választható lehetőségekről. A Ryanair arra kéri utasait, hogy csak a legszükségesebb esetben próbáljanak telefonon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, mert most a külföldön rekedt utasok hazajuttatása a legfontosabb feladat.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom