Close
Újabb, itthon népszerű légitársaság jelentette be leállását

Újabb, itthon népszerű légitársaság jelentette be leállását

Az EasyJet az elmúlt napokban negyvenötezer utasát vitte haza hatszázötven mentő járatán. Ezt a kormányzati szervekkel együttműködve folytatja a légitársaság, de kereskedelmi járatait a nemzetközi lezárások és utazási korlátozások miatt szünetelteti.

A mostani helyzetben nem lehet egyértelműen meghatározni a kereskedelmi járatok újraindításának dátumát, az EasyJet folyamatosan értékeli a helyzetet a szabályozások és a kereslet alapján. A cég mérlege stabil, 2022-ig nincs esedékes adósságrefinanszírozás kilátásban.

A háromszéznegyvennégy repülőgépet üzemeltető légitársaság egy most született megállapodás szerint 2020. április 1-jétől két hónapig a légijármű-személyzet átlagbérének nyolcvan százalékát fizeti ki.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom