Close
Újabb, itthon népszerű légitársaság jelentette be leállását

Újabb, itthon népszerű légitársaság jelentette be leállását

Az EasyJet az elmúlt napokban negyvenötezer utasát vitte haza hatszázötven mentő járatán. Ezt a kormányzati szervekkel együttműködve folytatja a légitársaság, de kereskedelmi járatait a nemzetközi lezárások és utazási korlátozások miatt szünetelteti.

A mostani helyzetben nem lehet egyértelműen meghatározni a kereskedelmi járatok újraindításának dátumát, az EasyJet folyamatosan értékeli a helyzetet a szabályozások és a kereslet alapján. A cég mérlege stabil, 2022-ig nincs esedékes adósságrefinanszírozás kilátásban.

A háromszéznegyvennégy repülőgépet üzemeltető légitársaság egy most született megállapodás szerint 2020. április 1-jétől két hónapig a légijármű-személyzet átlagbérének nyolcvan százalékát fizeti ki.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom